Transport & Truckwash

Truckwash

ACTIVITEITEN

TCC is gespecialiseerd in het reinigen van bedrijfsmateriaal – vrachtwagen, trailer, bestelwagen enz, dit zowel aan de binnen- als aan de buitenkant zodat u binnen de kortste tijd schoon de weg op kan.

Ophalen van bedrijfsmateriaal binnen een straal van 5 km behoort ook tot de mogelijkheden. Wij hebben een eigen trekker waarmee wij op uw vraag uw trailers kunnen ophalen en terugbrengen nadat deze zijn gereinigd.

U verkoopt uw voertuig en wenst dit proper af te leveren, dit is onze zorg.

Uw chauffeurs gaan op verlof zijn voor een langere tijd thuis of verlaten de firma en dit voertuig moet doorgegeven worden aan een andere chauffeur. Uw wenst een proper voertuig af te leveren, dit is onze zorg.

U huurt een camper of caravan of u wenst uw eigen voertuigen te laten reinigen, dit is onze zorg.

Aankoop reinigingsproducten is mogelijk, wij houden u op de hoogte via onze facebookpagina

 

REINIGINGSPROCES

Na het binnenrijden hoeft de chauffeur zelf niets meer te doen, hij of zij kan ondertussen een gratis koffie/chocomelk drinken in de daarvoor voorziene wachtruimte.

Vooreerst wordt grof vuil verwijderd door middel van het gebruik van een hogedrukspuit. Daarna wordt uw voertuig in een schuimshampoo gezet en de plaatsen die niet bereikt kunnen worden door de machine zoals velgen, onder de zonneklep, opstapjes enz worden handmatig gereinigd.

Hierna wordt het voertuig gewassen met de borstelmachine ondertussen nemen de medewerkers nogmaals de moeilijke bereikbare plaatsen of het hardnekkig vuil onder handen.

UW MENING TELT

Geef uw mening over TCC Truckwash. Indien u een reactie wenst, laat ook uw contactgegevens achter.

Adresgegevens

Traktaatweg 23
9000 Gent

GSM +32 (0)475 74 82 38

Tel +32 (0)9 259 81 93

e-mail: info@tcctruckwash.be

 

OPENINGSUREN

  • ma en di: op afspraak
  • wo – vr: 7u – 19u (doorlopend open)
  • Za: 8u –13u

Gesloten op zon- en feestdagen/Closed on sundays and holidays

Medewerkers

Ken Mussche

Hameed Zmaraj